avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
[ link extern ]
Legea actualizata pana azi, inclusiv :)
Modificarile opereaza incepand cu 1 feb.2014..deci da, dupa intrarea in vigoare a noului cod.La 1 feb o sa vedem exact cum arata legea.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Octombrie 2013
DahliaNoir, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~
Eu am luat o decizie cam riscanta, dar am luat-o, si m-am apucat sa invat NCPP. A fost modificat mult anul asta si ma intreb daca-l mai schimba pana intra, dar cum incertitudinea pt mine=stres total, am luat decizia sa cred ce vreau eu - ca o sa intre si o sa se dea din el. Asta in primul rand pt ca la PP eu am stat foarte prost si mi-e mult mai greu sa invat decat la celelalte, asa ca nu mai astept.
Si desigur, ce am vazut deocamdata prin el ma cam sperie. Prima problema e ca se muta alineate de la un articol la altul, articole de la un capitol la altul, astfel ca daca incurcam VCPP cu NCPP la examen s-ar putea sa iasa urat. Iar primul art. nu mai are aceeasi valoare din punctul meu de vedere, se refera la "norme", nu la procesul penal... dar o sa il invat, ca nah.
~ Conținut șters la cerere ~
Da, e clar, si anul trecut a fost tot NCPC. S-ar putea doar sa mai adauge ceva in tematica si sa se dea ceva mai putin la PP. Dar nu stiu ce sa zic, invatam ce e sigur si apoi ce e util si abia dupa ceea ce se anunta.
Oricum e greu cu invatatul. Dar trebuie. Si daca si lucrezi e foarte foarte greu. Eu n-am putut sa le fac in paralel. La mine organizatul materiei a mancat timp si atat. Mi-a dat iluzia ca faceam ce trebuie, cand ce trebuie e sa deschizi cartea, citesti, intelegi, repeti si inca o data.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)