avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
O sa se schimbe..dar nu fundamental. Dupa CPC s-au schimbat f putin...daca le inveti in
forma de acum cu siguranta nu o sa fie dificil sa retii ce s-a modificat.
Cum merge cu CPP nou?
~ Conținut șters la cerere ~
Tematica veche, pentru ca cel mult or sa adauge la procedura civila, iar la procedura penala oricum acoperea foarte mult din materie - la partea generala lipseau pana in 10 articole si la partea speciala parca e toata urmarirea penala, toata judecata si inca un pic din restul.

Iar cu NCPP mie imi merge binisor, ca fiind noi parca imi raman mai bine decat sa recitesc aceeasi materie la nesfarsit, dar tot e greu ca e mult si am schimbat metoda de invatat complet ca sa pot sa fac ceva. Zicea cineva care a intrat, pe forumul celalalt, ca a invatat dupa conspecte facute de el, eu am incercat asa, mi-ar fi luat o viata sa fac conspecte din toata materia.
Am inceput cu pr.civ. la care invat dupa tematica de anul trecut.Si eu banuiesc ca anul asta o sa introduca mai multe articole dar momentan insist pe ce e sigur.
Pr. penala o las ultima ca sa vad daca totusi intra codul in vigoare. Daca intra in februarie e clar ca noul cod o sa fie pentru examen si o sa-l invat tot.(Rosa are dreptate ca oricum tematica la penal acopera cam tot).Eu sper totusi ca fiind proaspat intrat sa fie mai subtire tematica la pr penala (cum a fost la pr civila anul trecut pentru ca abia ce intrase in vigoare codul). Dar, daca intram, oricum o sa lucram cu toata procedura in cadrul SNG asa ca prinde bine ce e invatat suplimentar.
La organizare nu cred ca o sa fie prea mult modificat sau in plus fata de forma deja existenta.
ps:
N-am mai invatat asa ca papagalul pe de rost de cand eram la gradinita si invatam poezia cu rau , ratusca, ramurica.Merge incet pentru ca uit forma textului cfiar daca substanta lui mi-e foarte clara.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)