avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
rosa_weigand a scris:

Altcineva, grefier in Cluj, povestea ca mai nou ii pune presedintele instantei la care lucreaza sa faca totul si in scris de mana si pe calculator pentru ca au avut caderi de curent sau pentru ca ii era lui frica sa nu se fie caderi si sa nu poata lucra.

Sa-i zica cineva ca s-a inventat generatorul de curent #-o... si servere cu copii de rezerva. Doamne fereste.suna bizar pentru era noastra dar nu ma indoiesc ca asa e... Am vazut si eu judecatori (unii chiar presedinti de instante) care erau total depasiti in alte domenii.
~ Conținut șters la cerere ~

Senatul Romaniei, in calitate de Camera decizionala, a adoptat proiectul de lege pentru modificarea Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara, proiect prin care se creaza posibilitatea legala pentru infiintarea unor tribunale specializate in domeniile societati, registrul comertului, concurenta neloiala si insolventa.

Asta inseamna modificari la lege care probabil o sa opereze pana in septembrie cand e exam dar si posturi noi de grefieri pt tribunalele respective.

DahliaNoir

buna,te rog frumos daca vrei si poti sa-mi trimiti si mie pe adresa mariana_barbu85@yahoo.com...oricum am stat si am citit toate pag,scrise de voi (cele 15) si sunt intr-o mare ceata, nush ce sa invat in afara de cpc acutal :(((( si nush daca ar fi suficient!!!multumesc .
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
mariana_barbu85, utilizator
Momentan programul cu care lucrez anunta ca legea 304/2004 o sa sufere modificari in viitor.(le indica..si mentioneaza ca vor intra in vigoare din feb 2014). Pana atunci.. nu se stie cum o sa fie forma finala.. asa ca propun sa asteptam pana in februarie.
In februarie o sa adun toate legile necesare si o sa gasesc o modalitate sa ajunga si la voi (mail sau postare pe scribd).

@
Aneana

Pe tematica de anul trecut invat .Pana in februarie ma ocup doar de procedura civila.Apoi, in functie de intrarea in vigoare a cpp si modificarile generate si in legile de organizare de intrarea in vigoare a cpp o sa ma reorganizez. In planurile mele imi doresc ca cele 2 luni de la momentul cand se anunta exam sa le rezerv strict pt recapitulat si completat eventualele subiecte care nu au fost in tematica de anul asta si o sa intre atunci.

@Persoanele care se intrebau cand o sa functioneze tribunalele specializate:

[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
DahliaNoir, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)