avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Nu il am nici eu :)) Raman constanta..pana nu-l vad in vigoare nu pun mana pe el. Imediat cum intra..pe el sar. PPC mai trebuie o repetare. La organizare o repetare mai serioasa.. dar oricum..maxim 3 saptamani ambele . Asa ca am mai bine de o luna pt NCPP.
Doamne ajuta! Si da..parca de cand am aflat am mai mult chef de invatat :)) Asa ca,daca e doar zvon, tot prinde bine ca ma ambitioneaza.
Buna!
In legatura cu "zvonul" ca se va da concurs SNG in aprile... poti da cateva detalii, te rog?
E vorba de inceputul lunii aprile, sfarsitul ei? De unde a aparut acest zvon...e destul de neasteptat si observ ca vorbesti cu multa incredere ca se va da in aprilie...pe CSM este afisat un calendar estimativ- 2014 in care apare ca va fi concurs SNG in septembrie. Merci!
ana86pas a scris:

Buna!
In legatura cu "zvonul" ca se va da concurs SNG in aprile... poti da cateva detalii, te rog?
E vorba de inceputul lunii aprile, sfarsitul ei? De unde a aparut acest zvon...e destul de neasteptat si observ ca vorbesti cu multa incredere ca se va da in aprilie...pe CSM este afisat un calendar estimativ- 2014 in care apare ca va fi concurs SNG in septembrie. Merci!

Buna,
Eu am spus ca mi s-a confirmat zvonul si atat. Adica se ia in calcul posibilitatea de a se mai da un examen si in aprilie dar nu este 100% sigur (am inteles ca sunt discutii pe acest subiect) si oricum nu s-a stabilit o data anume.
Oricum daca se va da si in aprilie probabil o sa afiseze ceva la inceputul lui feb, adica cu 60 zile ianinte, cum se afiseaza de obicei si pentru cel sin septembrie. Asa ca nu ne mai ramane decat sa asteptam cateva zile. Pana atunci :rtfm:
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
geanina n, utilizator
Părerea mea este că în situaţia în care se va da concurs la SNG în aprilie 2014, la procedură penală se va da după vechiul cod; din punctul meu de vedere este clar; refuz să cred că ar putea da din noul cod;după cum vedeţi zilele astea este şi foarte contestat cu privire la unele articole; eu vreau să se organizeze concurs la SNG în aprilie 2014.
Eu cred ca se da noul cod pentru ca intra in vigoare si pentru ca fix noul cod e ratiunea pt care ar modifica data examenului. Posturi la nivel national nu prea mai sunt (a zis si dl. Danilet ca accesul in sistemul juridic devine tot mai limitat).Ma indoiesc ca asa brusc..si-au dat seama ca le trebuie repede si direct pe post ptr tribunalelel specializate (acolo o sa fie clar chaos ca totul e nou)si noi absolventi de SNG in conditiile in care in aprilie termina actualii cursanti.
Totusi am o dilema: scot aproximativ 40 locuri de grefieri prin concurs direct pe post pentru
tribunalele specializate si organizeaza si examen SNG tot in primavara?? Parca ma indoiesc. Sa nu se organizeze cursuri de formare continua prin SNG pentru cei care vor fi angajati pe post direct.Fiind destul de multi si toti in Bucuresti.. e posibil.Nu credeti?
Apoi se cam suprapune perioada de scolarizare cu vara si vacanta judecatoreasca..

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)