avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
adriana009 a scris:

Pai poate nu se da si ramane septembrie, dupa cum vezi din ce discutam noi aici nu e stabilit 100% ca dam in aprilie.

Asa este, nu este 100% sigur, dar ce mi s-a confirmat pana acum a fost adevarat..
In fine, una peste alta, eu ma bucur ca se va da si in aprilie
Invat mult mai bine sub stres, pentru ca "bag" cate 10 ore (de regula noaptea) asa ca intr-un fel ma bucur de aceasta sesiune in aprilie. Optimist vorbind, ce am avea de pierdut daca s-ar da si in septembrie?
Daca dam si in septembrie nu pierdem absolut nimic, din contra sesiunea din aprilie ar fi un fel de antrenament.
buna tuturor,

eu sunt total nepregatita pentru aprilie.voi astepta si spera organizarea unui examen in toamna.
Luati in calcul asta...daca se da in aprilie cursurile vor incepe undeva in iunie, in 2010 examenul a fost in febr si cursurile au inceput in mai....credeti ca se mai sustine examenul din sept in conditiile in care cei din aprilie trebuie sa termine in noiembrie, iar cei din septembrie incep in octombrie? PS: se pare ca pe bucuresti se scot 40 de posturi de grefier pentru ca se infiinteaza nu stiu ce tribunal... examen direct pe post
monia1977 a scris:n
nLuati in calcul asta...daca se da in aprilie cursurile vor incepe undeva in iunie, in 2010 examenul a fost in febr si cursurile au inceput in mai....credeti ca se mai sustine examenul din sept in conditiile in care cei din aprilie trebuie sa termine in noiembrie, iar cei din septembrie incep in octombrie? PS: se pare ca pe bucuresti se scot 40 de posturi de grefier pentru ca se infiinteaza nu stiu ce tribunal... examen direct pe postn

Rationalimentul tau este logic si nu il comentez.
Eu iau doar de bun ceea ce mi se spune pentru ca mi s-a confirmat intotdeauna.
Una peste alta eu chiar ma bucur de acest zvon, pentru ca mi-a pus neuronii la treaba.
Adrenalina imi face bine, deci sper sa dea roade si acum
Dahlia, cum e noul CPP? pe o scara de la 1 la 10 cat s-a schimbat fata de vechiul cod?
Maine merg sa mi-l cumpar si eu.

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)