avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
eu deja va astept in Bucuresti, iar daca aveti intrebari va astept pe privat...
Se zvoneste ca s-ar organiza admitere SNG la sfarsitul lui Aprilie. Stie cineva ceva?
Dl.Danilet nu zice nimic de asta pe blogul dlui. Dar ar putea fi intrebat....
M-am uitat recent pe planificarea concursurilor din acest an, nu e nimic specificat ref. la SNG.
Un actual cursant SNG mi-a zis ca se discuta despre aceasta posibilitate in interiorul scolii. Daca s-au facut demersuri concrete in acest sens sau daca se discuta si in cadrul comisiilor abilitate sa aprobe examenul ..chiar nu cunosc.Si nici motivele decalajului nu le stiu..ci pot doar sa le intuiesc:intrarea codurilor in vigoare.
E si motivul pentru care am zis ca se "zvoneste" si speram sa vina cineva cu mai multe detalii. :)Evident, va rog sa luati informatia ca atare..si anume ca este doar un zvon..si sa nu impuscati mesagerul :">
Ar fi benefic pentru voi lucrul asta, s-ar repeta situatia anului in care au fost organizate 2 sesiuni de concurs pentru admitere la INM - veteranii forumului stiu cand-
Ma gandesc ca exista o posibilitate deloc de neglijat sa ia in calcul si aceasta varianta.
@Dahlia, de obicei nu iese fum fara foc.... si cum de multe ori, informatiile ,,pe surse,, s-au dovedit a fi in cele din urma adevarate.... sa aveti bafta sa fie asa!
Off...ce n-as da pt. o asemenea minune la INM....pfff......:)
:offtopic: agresiva reclama cu Opelul....

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)