avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
Multumesc din suflet chiar acum ma uitam la tematica ,banuiesc ca ramane aceeasi poate doar cu mici modificari ?Am CPC din 2013 si vreau sa`mi scot subiectele din tematica ,ma gandesc ca se merge cu invatatul pe subiecte nu?
Nu stiu ce sa zic de modificari. Ce inseamna sa inveti pe subiecte? Majoritatea intrebarilor cer sa stii exact ca in cod, imparti codul in lectii, daca vrei, si inveti pe bucati. Important e sa stii materia si sa nu pleci foarte departe cu ea, pt ca daca nu esti pe subiect, nu se puncteaza. Vezi ca ai acolo si ce s-a dat si gasesti si din anii anteriori in arhiva la concursuri(pe site). Conteaza destul de mult si cum sunt intrebarile puse si cum e baremul.
Scuze ma refeream sa`mi impart codul in functie de tematica de anul trecut ma refer la CPC .Eu una am inteles ca trebuie sa invatam ce e in tematica nu tot codul si vreau sa invat pe bucati cum ziceai si tu adica la subiect e ok nu ?
De abia acum mi`am dat seama ca tematica se schimba de la an la an si pana la urma ideea e ca trebuie invatat tot codul.
din pacate tematica se schimba...si va fi publicata in vara.
eu sunt intr-o mare dilemma...nu stiu cand/cum sa invat.
nu dispun de timp sa invat tot...

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)