avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
eu nu m as muta...
Offf e adevarat ce spui Rosa dar tot sunt foarte stresata ,adevarul e ca trebuie sa ma concentrez pe invatat si ce o fi o fi ,ma bucur ca sunt oameni ca voi care ne incurajeaza !!!
~ Conținut șters la cerere ~
fetelor, eu nu va inteleg. de ce va ganditi la... unde va fi postul? ganditi-va ca va asteapata un examen extrem de greu, poate nu datorita dificultatii subiectelor ci datorita concurentei, apoi va asteapta 6 luni de carte nene, nu gluma, 6 luni in care va veti lupta pentru a lua note cat mai mari atat la teste cat si la evaluarea continua, ca sa nu mai vorbim de examenul final.
@monia 1977-in mare, ai dreptate, intai tb sa ne vedem acolo, dar e ceva normal sa te gandesti si la viitor.e vorba de acel "daca"...
in alta ordine de idei, cat timp alocati studiului?
eu am inceput sa citesc zilnic dar nu mai mult de o ora...atat imi permite timpul

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)