avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere SNG 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere SNG 2014

Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2014.Spor al invatat! :)
De pe 15 martie incep sa functioneze. Nu se stie nimic despre resursele umane. CSM nu a dat nicio decizie in acest sens. Cel mai probabil se infinteaza sectii noi si de fapt e o reorganizare..
da, dar eu sper sa fie si posture mai multe scoase la concurs in toamna
nu cred. Asa am sperat si anul trecut cand aparuse stirea:
Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind organizarea si functionarea Ministerului Justitiei care viza, printre altele, suplimentarea numarului de posturi din sistemul judiciar in anii 2013-2015. Astfel, potrivit comunicatului Ministerului Justitiei din data de 30.10.2012, in anul 2013 numarul maxim de posturi pentru instantele judecatoresti va creste cu 400, respectiv 150 de posturi de judecator si 250 de posturi de personal auxiliar de specialitate.

Au fost poate ceva mai multe posturi prin CA dar nr locurilor la SNG a fost ca in fiecare an. Partea buna in mai mute posturi scoase la concurs ar fi ca sansele ca la repartitie sa prinzi unde vrei sau cat mai aproape de unde vrei ..sunt implicit mai mari. In rest..parerea mea e ca nu conteaza. Daca e sa fii pregatit si sa ai noroc sa fii pe subiect si intr-o zi buna pentru tine.. un loc e al tau indiferent ca sunt 100 sau 200 posturi scoase la concurs.
sunt absolventa a Facultatii de Drept -Universitatea din Craiova...insa la invatamant la distanta...iar foaia matricola nu straluceste....Recunoasc faptul ca am fost o studenta mediocra...insa ma gandesc serios la SNG...si as vrea sa stiu daca aceste criterii ( note, tipul de invatamant) conteaza la admitere ..De altfel , din pacate , nici nu am profesat in domeniul juridic...si sunt constienta ca o sa fie super greu ...asa ca orice sfat/sugestie sunt binevenite...
Multumesc
sunt chiar dispusa ca in acest an sa ma inscriu chiar daca nu as reusi sa ma pregatesc suficient..astfel..as putea vedea daca si din ce motive ma resping..si " verificarea bunei reputatii" ...ma sperie...titulatura:) cum se face aceasta verificare?

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)