avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma in insolventa

Firma la care am lucrat se afla in procedura de insolventa.
Deja a fost afisat un tabel preliminar cu creantele societatii in care nu ma regasesc.
Pana pe 24.10.2013 trebuie trimisa contestatia la acest tabel.
As dori sa intreb catre cine trebuie trimisa aceasta contestatie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:15, 4 Octombrie 2013
adresa catre administratorul judiciar sau lichidator prin care il notificati sa va inscrie in tabelul de creante.
Este de ajuns a adresa trimisa pe email sau trebuie formulata o adresa scrisa?
Vedeti daca va ajuta acest link
www.avocatnet.ro/content/for...
scrisoare recomandata cu confirmare de primire, depuneti si documentele justificative, (cim-ul initial, decizia de incetare a cim-ului)
Va multumesc foarte mult.

Alte discuții în legătură

Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)
Plata salariilor IONICA VADUVA IONICA VADUVA Buna ziua, as dori sa stiu cum trebuie procedat in cazul in care angajatorul a intrat in insolventa si salariile nu au fost platite.Mentionez faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)