avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare cu suspendare in România este valabilã in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare cu suspendare in România este valabilã in UK?

Am fost condamnat la un an si jumătate cu suspendare in România, pentru înfractiunea De luare de mita , si încă vreo doi an încercare , daca se întâmpla sa mai fiu condamnat in uk pentru alta fapta , se vor contopi pedepsele ? Sau se va tine cont in vre-o tara de prima pedeapsa? Din. Câte am înțeles de pe forumuri ca diferă daca tara respectiva are incriminata pedeapsa sau ceva de genul asta? Va multumesc.
Condamnarea din Romania nu se contopeste cu cea din UK in niciun caz.

In cazul dvs. ar fi vorba de recidiva daca ar fi sa se ia in seama si din acest motiv oricum nu s-ar contopi pedeapsa nici in Romania.

Dupa parerea mea, condamnarea din Romania nu va fi luata in seama in UK.
Incercati totusi sa nu comiteti infractiuni acolo intrucat puteti ajunge la pedeapsa de 10 ani destul de usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Arestare sau tot suspendare? Imparatul Imparatul Varul meu a fost condamnat la 6 luni cu suspendare pt. o infractiune cu intentie, dupa vechiul cod penal. I s-a stabilit un termen de incercare, care inca nu ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)