buna ziua,ieri(joi) am primit acasa o instiinatre sa ma prezint de urgenta la firma (eu nu mai lucrez acolo de pe 24.09.2013).ajunsa acolo am primit urmatoarea hartie:cerere de impunere catrea....(numele meu)
Prin prezenta Sc .......,va instiintez ca diferenta de salariu aferenta lunii septembrie 2013 se imputa lui....,avand in vedere ca firma Sc.....i se emite o factura e catre ....( un supermarket de renume)pentru amenda primita de la .....(o institutie de control),in suma de 6000lei,datorita lipsei termenului de exprirare de pe ambalajul unui produs si existentei de neconformitate intre data emiterii declaratiei de conformitate si avizul de insotire a marfii....
in procesul verbal scrie ca amenda a fost data pentru neconformitate,si controlul a fost generat de lipsa datei de expirare.eu pe hartie scrisai ca am primit un exemplar si semnai.
in situatia asta ma poate obliga sa platesc diferenta de suma pt amenda?ce poate face firma respectiva?
am lucrat ca tehnolog la aceasta fabrica..un client a facut reclamatie pt un prod neetichetat corespunzator,ajunsi la magazin inspectori au constata o neconformitate in acte motiv pt care au luat amenda..ei au incercat sa de-a vina pe mine pt produsul neetichetat coresp.ca a generat acel control.apoi am pimit acasa o instiintare sa ma prezint de urgenta la sediul firmei si mi s-a da aceasta hartie pe care scrie asa:
cerere de impunere catrea....(numele meu)
Prin prezenta Sc .......,va instiintez ca diferenta de salariu aferenta lunii septembrie 2013 se imputa lui....,avand in vedere ca firma Sc.....i se emite o factura e catre ....( un supermarket de renume)pentru amenda primita de la .....(o institutie de control),in suma de 6000lei,datorita lipsei termenului de exprirare de pe ambalajul unui produs si existentei de neconformitate intre data emiterii declaratiei de conformitate si avizul de insotire a marfii....
ma poate obliga sa platesc diferenta de suma pt amenda?ce poate face firma respectiva?