avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata taxa radio+tv si alte taxe
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata taxa radio+tv si alte taxe

Am un PFA cu activitatea de inchiriere camere pentru turisti. In fiecare camera am televizor. In afara de taxa de abonament la firma de cablu mai datorez undeva taxe (audio vizual sau drepturi de autor - nu stiu cum se numesc aceste taxe) ?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 18:59, 8 Octombrie 2013
Taxele radio-TV,asa cum sunt prevazute in HG 977 si 978/2003,sunt datorate doar de persoanele juridice. PFA nu este persoana juridica. Mai mult,prin Decizia ICCJ nr.2103/09.04.2009 au fost anulate prevederile din aceste HG si pentru microintreprinderile care nu detin mijloace tehnice de receptionare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa radio tv corvinleafa corvinleafa rog cine poate sa ma lamureasca si pe mine ce trebuie sa fac cu taxa radio tv? am sediul intr-un apartament in care oricum platesc taxa radio tv ca persoana ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru servicii de radiodifuziune crysenc21 crysenc21 Buna ziua, pe adresa societatii unde sunt administrator a venit o notificare de plata a taxei de radiodifuziune pentru perioada martie-decembrie 2008? ... (vezi toată discuția)
Taxa radio/tv platita de firme? mariana marin mariana marin Societatile comerciale mai au obligatia sa plateasca taxa radio/tv? Am primit o atentionare prin care Societatea Romana de Radiodifuziune imi aduce la ... (vezi toată discuția)