avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat pentru proces la tribunalul Zarnesti
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat pentru proces la tribunalul Zarnesti

Buna,

Caut un avocat care sa ma reprezinte in doua procese la tribunalul din Zarnesti. Ambele cauze sint pe obligatia de a face ca urmare a unui proces antrerior in care am cistigat un drept de servitute pe care l-am pus in executare silita.

As aprecia un avocat care sa ma poata consilia in strategie si care sa comunica mai mult, nu numai cu o zi inainte de teremen. Ar fi ideal sa comunice pe mail , sa stie sa scaneze documente din dosar pe care sa mi le trimita spre analiza pe mail.

Daca doriti sau stiti pe cineva interesat, va rog sa imi lasati un mesaj astazi. Urmatorul teremen este Marti 08.10. si il voi amina pentru schimbarae apararii, daca va fi cazul.

Multumesc,

CC

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune. cum se poate amâna ca să existe timp de înțelegere între moștenitori? dan_2018 dan_2018 Buna ziua, As avea nevoie de niste sfaturi. Multumesc. La mostenirea bunurilor unor doamne, un apartament si ceea ce este in el exista 2 mostenitori. ... (vezi toată discuția)
Contestatii amenda in pandemie? marcel.damaschin marcel.damaschin Temeiul de drept, cum il invoc si care-i Decizia CCR de neconstitutionalitate? Multumesc. (vezi toată discuția)