avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce incredere sa am in justitia romaneasca?????
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce incredere sa am in justitia romaneasca?????

buna ziua tuturor am o problema mai dificila si pentru asta imi caut dreptatea in anul 2004 am gasit intrun ziar un anunt vind casa cu 28 hectar de pamint din iele sint 10 hectare teren arabil si asa maideparte prec ........... eu in momentul acela am sunat si mam intilnit cu proprieterul am negociat pretul dar numiajuns bani a trebuit sa vind apartamentul pt a putea acita suma am facut toate demersurile prin notariat deci cu hirti legalizate contract de cumparare vinzare si neam inteles ca in data de 1 decembrie 2004 vafi predare de locuinta. Dinsu delacine am cumparat terenu nu sa mai prezentat cu nici o ceie pt locuinta. in perioada de 14 zile dupa semnarea contractului dinsul a scris bunurile pe numele fiului sau. A inceput procesele dinsul se aparea ca in perioada cind sa semnat contractul iel nuiera constient (adica ie nebun) dar intreb eu nafost nebun cind iamdat banii???. judecatoria a cerut expertiza medicala dar nafost facut nuie in dosar tristie ca ampierdut procesul si tot ceamavut si dice nam incredere in justitie fiind ca unchiul sau a fost in SENAT si o verisoara lucreaza la primarie.Stitii bine cu parlamentari egal ca au fost sau sint nutepui astai justitia romaneasca ceasputea sa fac??? va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: ricsi , utilizator 18:57, 28 Ianuarie 2009
Dragul meu , stiu ca esti foarte tulburat de ceea ce ti se intampla , te rog respectos reformuleaza problema pe care ai incercat sa o expui , pentru ca sincer, nu se intelege ce ai patit .... prea multe greseli de scriere ....
incercam sa te ajutam ... dar trebuie sa intelegem mai intai ce scrii...
te asteptam cu detalii
Daca incerci sa te calmezi si sa reformulezi putin problema, credem ca vom reusi sa emitem unele pareri la obiect.
Increderea in justitie, este demult o problema demodata, dar problema multora este ca doresc sa-si rezolve treaba juridica singuri, fara sa apeleze la profesionisti (lesne de inteles din ce motive)si cand ajung sa dea #-o, de multe ori este prea tarziu.:stunned:
imi cer scuze ca scriu gresit dar eu nuaminvatat romaneste la scoala casi tumeata eu cestiu am invatat singur ieram inca copil mic cind am parasit tara. Deci am cumparat o casa din care fostul proprietar nuvrea sa parasaasca locuinta. In anul 2004 octombrie cind a fost facut contractul de cumparare vinzare la un notar public si legalizata. dupa semnarea contractului intre mine si proprietar.Fostul proprietar a transcris toata pe numele fiului sau si cu toate astea am inceput procesele fostul proprietar se apara ca in tinpul vinzari a bunului iel nuiera capabil de o decidere ( ADICA IE NEBUN) tribunalul a cerut expertiza medicala dar nuafost facut si nici in ziua asta nuie in dosar. Pierd toate procesele fiind ca are o rudenie foarte apropiat care ii sau a fost senator. stiu ca in romania osapierd toate procesele dinpacate astai justitia romina. In tara asta atunci ai dreptate daca ai benii.
domnule ieu nu vreau sa rezolv problema singur in perioada proceselor 3 avocati am avut toti ziceau astai un caz cistigat si cind am pierdut totii a arata spre bucuresti si imi ziceau ca iei nupoate sa faca nimica.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2009
ricsi, utilizator
IMi pare rau pentru ce vi s-a intamplat. Ar trebui sa stiti ca un avocat nu poate si nu trebuie sa va spuna ca veti castiga. Decizia apartine in exclusivite judecatorului. UN avocat care spune ca va castiga....minte.ICer scuze colegilor mei, dar este pararea mea.
intrebarea mea este : s-a incheiat procesul?s-a pronuntat o hotarare irevocabila?Daca da, va ramane sa incercati sa recuperati sumele pierdute.
Daca nu, tot un avocat trebuie sa vada actele si sa se lamureasc ce a fost gresit in strategia dv.si ce se mai poate face.

Eu nu cred povestea cu sentorul..pile si relatii.
ganditi-va doar ca si judecatorul este un om si isi formeaza convingerea potrivit legii..dar mai ales potrivit credintei sale subiective ca unul sau altul are dreptate....cand o problema intra in sistem,solutia o da un tert(judecatorul) care vede doar ce a fost lasat sa vada...

daca mai puteti lupta, eu zic sa va sustineti cauza pana la capat.DE avocat insa aveti nevoie..dar nu de unul care va spune ca va castiga...ci de unul care va expune variantele, sansele de reusita, costurile, intinderea in timp ,riscurile,...aveti dreptul sa fiti corect informat cu privire la ce se poate intampla.
Se poate pierde un proces si ....avand dreptate.Dreptatea nu o aveti ci trebuie sa o castigati.

av. Ileana Schwarz

si daca er nebun cand a vandut ..nu mai era nebun cand a dat fiului...????
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2009
Ileana Schwarz, Avocat

Alte discuții în legătură

Buna ziua, suntem in proces de divort in spania, in decembrie ... RIQUI RIQUI Buna ziua ,sintem in proces de divort in spania ,in decembrie anul trecut a iesit o sentinta dar nu definitiva iar ieu a trebuit sa fac recurs ne fiind de ... (vezi toată discuția)
Stie cineva ce s-a intamplat astazi cu greva si Ileana Schwarz Ileana Schwarz daca astazi s-au tinut sedintele de judecata la judecatoria sectorului 1? multumesc av. Ileana Schwarz (vezi toată discuția)
Cumparare apartament micu75 micu75 Am cumparat un apartament cu plata integrala.La data cumpararii cladirea era gata ,mai necesita finisaje si pe acest motiv si a timpului rece(era noiembrie) ... (vezi toată discuția)