avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Stie cineva ce s-a intamplat astazi cu greva si
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Stie cineva ce s-a intamplat astazi cu greva si

daca astazi s-au tinut sedintele de judecata la judecatoria sectorului 1?

multumesc
av. Ileana Schwarz
La Tribunal nu s-au tinut sedintele, la JS1 nu stiu. :)
Multumesc frumos. Si Vineri , tribunalul a tinut sedintele , judecatoria sector 2 , nu!Ma voi convinge maine, ca am o cauza la JS1.

multumesc
av. Ileana Schwarz
Ieri am avut proces la JS1 - sala a fost inchisa, termenul l-am aflat cu greu abia astazi.
Am gasit tot ieri, pe net, o lista a instantelor care sprijina protestul. Pe acea lista am regasit JS1, dar nu si JS4, nici JS5.
Problema e ca nu stim exact cat va dura acest protest sau daca instantele vor decide in continuare sprijinul prin amanarea proceselor.
Mult succes!
Multumesc...intre timp m-am lamurit si am pierdut cateva ore azi.
La protestul avocatilor, au fost colegi care au primit amenda...mi-amintesc ca s-au platit acele amenzi( mentinute dupa reexaminare) de catre Baroul Bucuresti.

Poate ca si ei au dreptate dar si timpul meu costa bani iar interesele clientilor sunt afectate. Ganditi-va ca deja se dau termene in iunie...

av. Ileana Schwarz

Alte discuții în legătură

Luni 7.09 judecatoria sector 1- protestul continua? peraspera peraspera Nu prea am inteles ce se va intampla, azi nu am ascultat. (vezi toată discuția)
Luni, 07.09.09. judecatorie sector 4 alexandru andra alexandru andra Buna ziua Stiti cumva daca astazi s-a tinut sedintele la judectaoria sectorului 4?? Nu am ajuns acolo si as fi vrut sa stiu. Multumesc (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara / obligatia expertului de a sesiza parchetului infractiunile descoperite in acte bukinst bukinst Este obligat expertul numit de instanta de judecata pentru efectuarea unei expertiye juduiciare, de a sesiza organele de cercetare penala atunci cand descopera ... (vezi toată discuția)