avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luni, 07.09.09. judecatorie sector 4
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luni, 07.09.09. judecatorie sector 4

Buna ziua

Stiti cumva daca astazi s-a tinut sedintele la judectaoria sectorului 4??

Nu am ajuns acolo si as fi vrut sa stiu.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 17:09, 8 Septembrie 2009
Protestul este "activ" in continuare in toate instantele.

Cu stima
av. Gheorghe Alexandru
De fapt, greva este continuata de catre magistrati pana... nu se stie!
Protestul continua in toata tara, diferenta constand in modalitatea de "afisare" a acestuia. Astfel, daca la unele instante, completele de judecata se prezinta in sala de judecata, in robe, pastrand solemnitatea sedintei de judecata, anunta continuarea protestului si motivele declansarii acestuia, ia cauzele la rand, face apelul in fiecare cauza si acorda termen, alte instante prefera sa inchida portile si justiabilii sa fie instiintati de catre jandarm ca "toate cauzele de astazi s-au amanat pentru data de ........".
Cel de-al doilea tip de instante mentionat mai sus, in opinia mea, au manifestat o totala lipsa de respect fata de justitiabili, desi acestia chiar nu au nicio vina....
Legea este una, dar interpretarea ei este diferita! Aceste aspecte le-am constatat personal la instante diferite din raza aceleiasi Curti de Apel...desi modul de "afisare" a acestui protest trebuia sa fie unitar daca nu in toata tara, macar la instantele din raza teritoriala a aceleiasi Curti de Apel. ;)
Si la Bucuresti este la fel: unii anunta ca vom primi citatii, altii fac apelul, altii dau termene pe numar de dosar, unii vin fara roba...
Incalcarea Constitutiei, asta fac magistratii!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheiere protest magistrati Andrei Dina Andrei Dina Stie cineva, de maine (28.09.2009) ia sfarsit protestul magistratilor si se reiau procesele? (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Locuiesc in bucuresti am proces in oradea.. greva? liaflo liaflo Sunt inculpat judecat in stare de libertate intr-un proces penal in Oradea, eu locuiesc in Bucuresti. Am cum sa aflu daca va avea loc infatisarea avand in ... (vezi toată discuția)