avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... incheiere protest magistrati
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

incheiere protest magistrati

Stie cineva, de maine (28.09.2009) ia sfarsit protestul magistratilor si se reiau procesele?
Cel mai recent răspuns: Andrei Dina , Avocat 17:07, 27 Septembrie 2009
Maine, la Tribunalul Bucuresti, nu. Este, insa, Adunarea generala a magistratilor.

Intrati, maine, pe topic-ul "Pro si contra protestului magistratilor".

Promit sa spun tot imediat ce aflu! :)
Eu cred ca vor continua protestul intr-un fel sau altul ...Mai ales ca se apropie alegerile electorale si vor pune presiune pe clasa politica !B-)
La Curtea de Apel Bucuresti, in schimb, s-a anuntat ca se suspenda protestele si se reia activitatea normala de judecata.
Oare trebuie sa asteptam ca fiecare instanta in parte sa dea un comunicat de presa despre suspendarea protestelor si in cazul instantelor care inca nu l-au emis putem sa nu ne prezentam invocand lipsa unui anunt public, ori avand citatii pentru termenele de maine trebuie sa ne prezentam gata de judecata? Eu inclin pentru a doua varianta:)
Fara hotarare in Adunarea generala nu se reia nimic.

La ce va referiti cand vorbiti despre CAB, la ceea ce a aparut in presa vineri?
ma intreb ce au obtinut oare prin acest protest...mai mult s-au facut de ras, dovedindu-si (inclusiv in ochii lor) incompetenta si neimportanta.
cred ca aceasta actiune a magistratilor a fost total insignifianta si inutila, puteau face greva japoneza si ieseam cu totii mai castigati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pro si contra protestului magistratilor Liliana Gradinaru Liliana Gradinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Penalizare judecator pentru ..sentinta eronata !!?? ion-alin ion-alin ..Intr-un proces de divort s-a stabilit o pensie de intretinere in functie de declaratia data de fosta sotie in fata persoanelor de la Autoritatea Tutelara ... (vezi toată discuția)