avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... locuiesc in bucuresti am proces in oradea.. greva?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

locuiesc in bucuresti am proces in oradea.. greva?

Sunt inculpat judecat in stare de libertate intr-un proces penal in Oradea, eu locuiesc in Bucuresti. Am cum sa aflu daca va avea loc infatisarea avand in vedere greva magistratilor si, daca se va amana automat, exista vreo modalitate prin care as putea sa nu ma prezint (scutind drumul de 12 ore si cheltuielile macar de data asta)? Multumesc anticipat...
Cel mai recent răspuns: ContSters74561 , utilizator 21:19, 11 Septembrie 2009
O modalitate ar fi sa trimiteti un fax la Oradea solicitind un alt termen de judecata aratind ca solicitati acest lucru datorita incertitudinii judecarii cauzelor
Sa inteleg ca nu aveti un avocat care sa va reprezinte ?!
Atunci,sunt metode si mijloace de a afla, respectiv: internet,telefonic,prin fax...
Personal cred ca puteti sta linistit,deocamdata...:)
Cum inca protestul continua,pentru a dovedi respect si bun simt fata de instanta,
puteti comunica personal ,daca nu detineti aparator, solicitare pein care solicitati sa dispuna amanarea judecatii si comunicarea urmatorului termen.
Ar fi bine sa dati un telefon in prealabil si sa aflati daca este bine sa prezentati in acste conditii in care protestele magistratilor continua. Asta pentru ca totusi este posibil ca anumite cauze penale sa se judece..zic si eu. Daca vi se confirma faptul ca nu se judeca , trimiteti o nota prin care ereti amanarea .
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
ContSters47264, utilizator
avand in vedere greva magistratilor, personal stiu ca toate cauzele se amana din oficiu , acordandu-se alte termene de judecata .
puteti suna pt a fi sigur ca nu este nevoie sa va deplasati .
poate pana la termenul respectiv inceteaza greva . ;)

Alte discuții în legătură

Luni, 07.09.09. judecatorie sector 4 alexandru andra alexandru andra Buna ziua Stiti cumva daca astazi s-a tinut sedintele la judectaoria sectorului 4?? Nu am ajuns acolo si as fi vrut sa stiu. Multumesc (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Se judeca procesele programate sau e greva ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am citaie pentru un proces de divort + partaj joi 03.09.2009 la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti si am vazut la TV ca judecatorii sunt in ... (vezi toată discuția)