avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Se judeca procesele programate sau e greva ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Se judeca procesele programate sau e greva ?

Buna ziua,

Am citaie pentru un proces de divort + partaj joi 03.09.2009 la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti si am vazut la TV ca judecatorii sunt in greva.
Se va judeca sau nu la termenul stabilit de dansii, adica joi 03.09.2009 ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 22:16, 31 August 2009
Daca nu se va tine sedinta veti fi anuntati urmatorul termen.

Vom fi anuntati joi sau vom primi in scris ?
Da, veti fi anuntati joi.
Mergeti la instanta, daca se tine protestul, cauza va fi amanata.
Raspunsul corect, la acest moment, este: ...ne lasam surprinsi (o sa fiu si eu prin preajma, intrebandu-ma probabil de ce am venit...)
Ultima modificare: Luni, 31 August 2009
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Luni, 07.09.09. judecatorie sector 4 alexandru andra alexandru andra Buna ziua Stiti cumva daca astazi s-a tinut sedintele la judectaoria sectorului 4?? Nu am ajuns acolo si as fi vrut sa stiu. Multumesc (vezi toată discuția)
Greva magistratilor Diana Persa Diana Persa Ce parere aveti despre protestul magistratilor, care ia de fapt forma unei greve? De exemplu, azi s-au amanat toate cauzele la instantele din Timisoara. Cum ... (vezi toată discuția)
Stie cineva ce s-a intamplat astazi cu greva si Ileana Schwarz Ileana Schwarz daca astazi s-au tinut sedintele de judecata la judecatoria sectorului 1? multumesc av. Ileana Schwarz (vezi toată discuția)