avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, suntem in proces de divort in Spania, in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, suntem in proces de divort in Spania, in decembrie ...

Buna ziua ,sintem in proces de divort in spania ,in decembrie anul trecut a iesit o sentinta dar nu definitiva iar ieu a trebuit sa fac recurs ne fiind de acord cu pensia alimentara ,in Romania ieu am fost luat in spatiu pe adresa fostei sotii ,acu 4 zile imi comunica ca mia venit o citatie in calitate de pirit si imi trimete poza cu citatia respectiva in care pune exequator ,si un format pdf cu sentinta tradusa si legalizata ,citatia pentru ieste pentru luna mai si am aflat ca am mai fost citat in martie ,problema ie ca ieu sint in spania si nu ma pot prezenta
Intrebare
Ce se intimpla daca nu ma prezint si nici numi iau avocat
Daca demostrez ca sentinta nui definitiva se poate cere despagubiri de judecata ,intra bani care ai platesc ieu avocatului ,o sa fie obligata sa plateasca ???
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 2 Aprilie 2021
RIQUI, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:07, 5 Aprilie 2021
Nu va sfătuiesc sa nu va angajați avocat.acesta va poate reprezenta.da, onorariul avocatului îl veți recupera de la soție după proces prima cheltuielile de judecata.
pare o executare silita din ce ziceti. Pensia de intretinere se poate executa de la fond.
trebuie sa gasiti alt motiv de contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu tutela ionut37 ionut37 sarumana as dori si ieu o andrumare si ce ar trebui sa fac daca se poate sa ma ajutati daca suntei draguti am divortat de fosta sotie ca nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Sentinta de divort din spania steluta1977 steluta1977 Buna ziua, vas ruga sa imi spuneti si mie daca sentinta de divort din spania tradusa, legalizata si cu apostilla de la haga este valabila in tara, in principiu ... (vezi toată discuția)
Nevinovat in spania Subti Subti Buna ziua tuturor , am fost in vacanta in spania cu prieteni de famile ( cuplu) si am vizitat mai multe orase in spania . Si prieteni mei au iesit in oras la ... (vezi toată discuția)