buna ziua tuturor am o problema mai dificila si pentru asta imi caut dreptatea in anul 2004 am gasit intrun ziar un anunt vind casa cu 28 hectar de pamint din iele sint 10 hectare teren arabil si asa maideparte prec ........... eu in momentul acela am sunat si mam intilnit cu proprieterul am negociat pretul dar numiajuns bani a trebuit sa vind apartamentul pt a putea acita suma am facut toate demersurile prin notariat deci cu hirti legalizate contract de cumparare vinzare si neam inteles ca in data de 1 decembrie 2004 vafi predare de locuinta. Dinsu delacine am cumparat terenu nu sa mai prezentat cu nici o ceie pt locuinta. in perioada de 14 zile dupa semnarea contractului dinsul a scris bunurile pe numele fiului sau. A inceput procesele dinsul se aparea ca in perioada cind sa semnat contractul iel nuiera constient (adica ie nebun) dar intreb eu nafost nebun cind iamdat banii???. judecatoria a cerut expertiza medicala dar nafost facut nuie in dosar tristie ca ampierdut procesul si tot ceamavut si dice nam incredere in justitie fiind ca unchiul sau a fost in SENAT si o verisoara lucreaza la primarie.Stitii bine cu parlamentari egal ca au fost sau sint nutepui astai justitia romaneasca ceasputea sa fac??? va multumesc si astept un raspuns
ieu vacred ca siun judecator ie un om. din 2004 pina in 2008 ianuarie aceles judecator a fost si la ultimul proces sa scimbat judecatorul dintrodata si iel a adus o decizie judecatoreasca nedefinitive dar am pierdut . interbaera ie cum poata sa ceara cineva cine sa declarat nebun sa fie scimbat judecatorul nuie putin dubios???? In primavara anului trecut am cerut recursul primul proces a fost in noiembrie 2008 afost aminat pe motivul ca judecatorul care ie acuma nu poate sa aduca o hotarire fere sa citeasca dosarul dar celalalt judecator cum a putul sa decide fara citirea dosarului? SI referind la intrebarea de catre dumneavastra ca nafost nebun cind a primit bani si dupa aseasta a transcris pe numele fiului sau. asta intreb sieu? si nuinteleg cind sa incis primul dosar nici macar nafost propusa sami deie bani inapoi unde ie dreptate atunci? cumperi ceva ai act pa iel dar dupa judecatorii nuie altau asta inseamna dreptate asta dupa mine inseamna inseleciune ce a facut iel cu mine dar poate daca asi avia sieu un unchi in parlament atunci as cistiga procesul dar dinpacate sint un simplu muncitor
Cum sa va ajutam?v-am intrebat in ce faza e procesul. Daca nu aveti avocat...eu sunt avocat. ....nu pot decat sa va zic acelasi lucru. Prezentati-va la un avocat cu toate actele. NUmai asa veti primi ajutor.
Pe acest forum nu veti primi decat recomandari, pareri..presupuneri. CE se poate face in concret pentru dvs. trebuie analizat de un avocat avand in fata toate actele.
Nuievorba canam avocat am si cred ca face tot posibilul pentru amiaduce dreptate in acest caz. Astazi 28 ianuaria 2009 trebuia sa am procesul pentru casa si teren. NUSESTIE DIN CE MOTIV A DECIS TRIBUNALUL DIN JUDETUL BIHOR DAR NAFOST TINUT NICI UN PROCES SI NICI MACAR NUSESTIE PE CE DATA A FOST AMINAT URMATOAREA SEDINTA. oare din ce causa saintimplat asa????
Cumparare apartament
micu75
Am cumparat un apartament cu plata integrala.La data cumpararii cladirea era gata ,mai necesita finisaje si pe acest motiv si a timpului rece(era noiembrie) ... (vezi toată discuția)