avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiunea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiunea

Buna ziua,am si eu o intrebare legat de un teren.Bunica mea nu a facut succesiunea atunci cand bunicul a murit(acum 3 ani),ea are 2 copii,iar tata,din partea care i s-ar cuvenii,vrea sa-mi dea un teren cu act si bunica este de acord,numai ca matusa mea nu este de acord cu deschiderea succesiunii si nici cu faptul ca tata ar vrea sa imi dea acel teren.Mentionez ca exista un titlu de proprietate pe care sunt trecuti bunicul meu,fratele lui si mama acestora.Fratele bunicului meu a decedat,sotia lui traieste dar este de acord sa dea semnatura ca renunta la acel teren.Pot intra in posesia terenului fara a se face succesiunea?Daca matusa mea nu este de acord cu deschiderea succesiunii ce pot face?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 19:22, 25 Martie 2009
pana nu dezbateti succesiunea nu puteti face nimic.
va trebui sa o dezbateti in instanta, daca unul din mostenitori nu e intelegator.


av.m.vasilescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)
Care este procedura? cositel94 cositel94 Buna seara! am o nelamurire in legatura cu o problema. Avem un act de proprietate pt terenurile intravilane pe numele trabunicului meu, care practic impartise ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa frate mioararadu mioararadu Am titlul de propietate pe terenul si casa parintilor mei pe numele bunicului din partea tatalui .Mostenitorii fiind tatal meu decedat unchiul meu decedat si ... (vezi toată discuția)