:((daca se poate un raspuns in baza legii aplicate in romania asupra bunurilor in comun actul fiind de mostenire din partea parintilor lui si daca intentez divort si am dovezi incriminatoare impotriv lui
nu inteleg,sau poate nu m-am exprimat corect deci de comun acord chiar daca eu am investit in casa noastra eu poate mai mult ca si sotul doar el a mostenit terenul pe care e construita casa,terenul este cu act de mostenire si daca eu divortez daca am drept din aceasta casa sau daca nu poate se poate de comun acord sa impartim desi eu nu as vrea sa impart pentru ca am investit mult si financiar si sentimental multumesc
Terenul este bun propriu al sotului pt ca este dobandit prin mostenire. Daca constructia e facuta in timpul casatoriei atunci aveti drept in functie de contributia adusa. Tb vazute actele si discutat asupra dovezilor pe care le puteti aduce in favoarea dvs.
Terenul e al lui,dvs puteti cere eventual o sulta pentru banii investiti in construirea casei avand un drept de creanta asupra bunurilor achizitionate ,a investitiilor facute.
Informatie
melchior
exista separatia bunurilor in casnicie in Romania?
care estev regimul bunurilor proprii si acelor dobandite in timpul casniciei, va rog sa-mi indicati si mie ... (vezi toată discuția)