avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Cazier - locul de obtinere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Cazier - locul de obtinere

Buna ziua,

Pot scoate cazierul judiciar din alt judet, fara a avea viza de flotant in judetul respectiv?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:08, 8 Octombrie 2013
Nu, cazierul judiciar se poate obtine de la la unitatea de poliţie arondata locului de naştere, domiciliului sau reşedinţei.
Mai nou am inteles ca se poate. Mergeti la sectia de politie si scrieti-ne si noua daca ati rezolvat. Aveti nevoie de buletin, o cerere tip, taxa 10 lei la Trezorerie si un timbru de 2 lei.
Am fost azi si merge din orice judet. Sunt aceleasi proceduri si se da si pe loc.
Din luna septembrie se poate obtine de la orice ghiseu al serviciului Cazier din tara: pe loc daca solicitantul nu are antecedente penale sau in cel mult 3 zile pentru cei din cealalta categorie.

Taxele sunt acelea scrise de Justitiarul mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier lunajoy lunajoy nu sunt din bucuresti.exista posibiliatea sa-mi pot ridica de aici cazierul?mentionez ca mi-a expirat viza de flotant daca aceasta ar fi avut vreun rol ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant pentru eliberare cazier anddyyy anddyyy Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit ... (vezi toată discuția)