avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant pentru eliberare cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant pentru eliberare cazier

Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit de lucru. Insa pentru a putea fi angajat am nevoie de cazier. Daca as vorbi cu parintii mei sa mearga cu o copie dupa buletin, ar putea sa ia cazierul in locul meu de la politie? Daca acest lucru nu este posibil, o sa imi fac viza de flotant pe Arad, mi-ati putea spune in ce consta acest lucru si cat timp dureaza? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anddyyy , utilizator 21:15, 3 August 2013
Cazierul se acorda personal.
Chiar daca aveti viza de flotant cazierul nu il puteti face decat la politia unde aveti domiciliul stabil.
Multumesc pentru raspuns...dar gresiti. Cu viza de flotant pe judetul Arad, pot sa scot cazierul din Arad. Cunosc persoane care au facut acest lucru. Aveti idee cat dureza de la depunerea cererii pana la obtinerea vizei?
Nu cunosc cat dureaza. Este bine daca se poate obtine astfel cazierul. Pentru siguranta intrebati direct la politie.
Va multumesc pentru raspunsuri. :bow:
Parintii ar putea sa va obtina cazierul din Iasi daca le-ati face o procura notariala, costa minim 50 lei.

Ca sa va faceti viza de resedinta in Arad va trebui sa mergeti cu proprietarul imobilului la Evidenta Persoanelor - proprietarul cu CI a dansului si cu actul de proprietate in original si copie iar dvs. cu CI si cu chitanta unei taxe extrajudiciare de timbru de 5 lei pe care o platiti la Impozite si taxe (sau la ghiseu, daca sunt organizati astfel).

Dupa ce va aplica viza de resedinta mergeti la politie cu CI, un timbru fiscal de 2 lei cumparat de la posta si chitanta unei taxe de 10 lei pe care o platiti la Trezorerie.
Va dura cateva zile, cat anume vi se va spune cand depuneti cererea.

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza flotant menționez că proprietarul nu se află în țară iar eu locuiesc în prezent în casa ... (vezi toată discuția)
Viza flotant constantin2408 constantin2408 ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de flotant? cate zile dureaza obtinerea acesteia? (vezi toată discuția)