avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de flotant pentru eliberare cazier
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de flotant pentru eliberare cazier

Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu viza de flotant si obtinerea cazierului. Eu sunt din Iasi si venind in vizita la un prieten in Arad, mi-am gasit de lucru. Insa pentru a putea fi angajat am nevoie de cazier. Daca as vorbi cu parintii mei sa mearga cu o copie dupa buletin, ar putea sa ia cazierul in locul meu de la politie? Daca acest lucru nu este posibil, o sa imi fac viza de flotant pe Arad, mi-ati putea spune in ce consta acest lucru si cat timp dureaza? Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: anddyyy , utilizator 21:15, 3 August 2013
Pentru viza de flotant e nevoie de actul de proprietate si de unul din proprietari sa ma insoteasca...dar daca (virgula) casa este trecuta pe ambii proprietari iar acestia nu sunt cununati, adica sunt trecuti in actul de proprietate cu nume diferite, trebuie sa ma insoteasca ambii proprietari, sau se poate doar cu unul?
As zice ca nu, daca nu este trecuta ca fiind locuinta familiei la Cartea Funciara.
Daca au timp luati-i pe amandoi cu dvs., insa in opinia mea nu este nevoie decat de prezenta unuia dintre ei.
Problema este ca unul din proprietari nu este in tara pentru o perioada de 2 ani...sper ca acest lucru sa nu fie o piedica in obtinerea vizei. Va multumesc pentru raspuns. :bow:
Eu zic ca nu va fi, mai ales ca nu sunt casatoriti.
Succes la noul loc de munca!
Multumesc foarte mult! O sa revin cu intrebari daca va fi cazul! B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de flotant ContSters94625 ContSters94625 stiti cumva ce acte am nevoie pentru viza de flotant in Bucuresti? este necesara prezenta proprietarului la sectia de politie sau pot sa duc contractul de ... (vezi toată discuția)
Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza ... Puscoi Anghel Puscoi Anghel Va rog să-mi trimiteți și mie ce acte trebuie pentru viza flotant menționez că proprietarul nu se află în țară iar eu locuiesc în prezent în casa ... (vezi toată discuția)
Viza flotant constantin2408 constantin2408 ce acte sunt necesare pentru obtinerea vizei de flotant? cate zile dureaza obtinerea acesteia? (vezi toată discuția)