mi sa pus poprire pe salariu de la finante ,mai exact de la plata impozitului pe cladire si teren.este posibil sa imi retina toti bani de pe card?este singurul meu venit si am si un copil in intretinere.nu trebuia sa imi opreasca doar 30%?
Trebuie sa vi se retina doar 1/3 din salariu. Se blocheaza contul pentru ca in el pot intra si alte sume de bani. Solicitati bancii sa va elibereze restuld e 2/3, iar daca v-au retinut mai mult de 1/3 din salariu, pentru o singura executare silita le faceti planege penala si bancii si executorului.
Baza? Abuz in serviciu in dauna intereselor persoanei.Unde, e f usor de identificat competenta . Depinde daca e facuta impotriva executorului sau a functionarului bancar.
astazi am fost la banca,mi-a oprit 33% si mi-a deblocat restul.problema este ca de luna viitoare imi opreste si de la serviciu.acum imi opresc din doua locuri pt aceasi poprire.cum sa rezolv?
Poprire
Zoff
Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)