avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Card de salariu blocat- executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Card de salariu blocat- executare silita

Are voie banca care mi-a emis cardul de salariu sa imi blocheze cardul la cererea executorului?
Cel mai recent răspuns: cica elena , utilizator 11:26, 10 Septembrie 2014
Nu, nu are voie. Este obligata sa va blocheze contul.
Domnule consilier am uitat sa va spun ca am oprire pe salariu deja mi se opreste rata care apare si pe fluturasul de salariu,deci banii mi s-au oprit de 2 ori si pe fluturas si de catre banca.E normal?
Sarut mana,

Da, se blocheaza contul, pentru ca teoretic in el pot intra si alte sume de bani. Restul de 2/3 din ssalariu, trebuie sa vi se restituie. faceti cerere scrisa bancii, aduceti-le dovada de la angajator, ca s-a retinut acolo 1/3 din salariu, si puteti ridica banii de la caseria bancii.
Ultima modificare: Joi, 26 Septembrie 2013
ContSters214341, utilizator
Va multumesc
Mie mi se opreste suma de 150 lei incepand cu luna ianuarie anul curent,poprire pe salariu.Am facut un calcul si desi mi se pare abuziv ca mi se opreste in continuare executorul spune ca ei nu au primit sumele oprite ,asta in timp ce angajatorul mi-a trimis adeverinta di9n care reiese ca imi opreste suma de 150 lei in baza dosarului de executare.Spuneti-mi va rog daca gresesc la calcul:am avut de platit suma de 1.012,49,creditorului,si suma de 255,75 cheltuieli de executare,si mi s-au oprit lunar din ianuarie inclusiv luna asta,septembrie,suma de 150 lei la care se adauga suma de 310 lei oprita direct pe cardul de salariu in august 2013.Am dreptate cand spun ca am depasit de platit datoria?Cui sa ma adresez sa imi dea dreptate? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am oprire pe salariu mai poate sa-mi ia si banii de pe card pe care angajatorul mi varsa?? craciunnicolae craciunnicolae Buna seara,va rog sa ma ajutati cu un raspuns,in urma unui ordin judecatoresc mi-au pus 2 opriri pe salariu la un credit si la un card de cumparaturi asta ... (vezi toată discuția)
Poprire Zoff Zoff Este corect sa-mi opreasca si executorul din salariu si banca? Am cardul de salariu blocat si astazi la banca am explicat ca mi se opreste din salariu insa dna ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)