avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Vanzare curele de piele in Olanda
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Vanzare curele de piele in Olanda

Buna ziua, trec direct la subiect, o societate comerciala care este inregistrata in registrul intracomunitar doreste sa achizitioneze de la un producator din Romania curele de piele care ulterior sa le vanda la o s.c. din Olanda.
Ce acte trebuie aceasta societate sa primeasca de la producator si ce acte mai trebuie sa intocmeasca inaintea vanzarii catre s.c. din Olanda?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Tva prestari servicii intracomunitare razvandmn razvandmn Buna ziua, Societatea romaneasca A presteaza servicii( in Olanda) in agricultura (culege rosii) pentru societatea B olandeza.Cum se factureaza acest ... (vezi toată discuția)
Achizitii marfa franta enachemariana_2007 enachemariana_2007 Buna ziua. O societate neplatitoare de tva vrea sa aduca marfa din franta si sa o vanda pe teritoriul romaniei.Trebuie sa se declare platitoare de tva?Unde si ... (vezi toată discuția)
Tva datorat pentru achizitii intracomunitare in beneficiul propriu cristidum cristidum Se datoreaza statului TVA pentru achizitii intracomunitare de bunuri achizitionate in beneficiul propriu (bunuri pentru utilizare in interiorul societatii, nu ... (vezi toată discuția)