avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit forfetar pentru vulcanizare
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit forfetar pentru vulcanizare

Buna ziua!
Sunt administratorul unui s.r.l. si am ca unic domeniu de activitate un atelier de vulcanizare auto.
Acest atelier functioneaza intr-o locatie compusa din 2 (doua) incaperi a 20mp. fiecare, unde inainte au fost doua garaje auto.
Aici ne desfasuram activitatea, eu si fiul meu. Binenteles amandoi cu calificare in domeniu si carti de munca.
Am contract de inchiriere pe acest spatiu, facut intre mine ca persoana fizica si eu ca administrator al s.r.l.-ului respectiv.
Am inteles ca noul impozit forfetar prevede ca modalitate de calcul, mp. pe care este atelierul.
Va rog, respectuos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare?
- daca renunt la una din aceste spatii (la 20mp.) impozitul forfetar il voi achita in functie de cei 20mp., care imi raman si sunt suficienti pentru activitatea noastra?
Va multumesc anticipat si va doresc moderare usoara!

Alte discuții în legătură

Extinctoare pentru fiecare camera? ionutvd ionutvd Buna ziua, In curand voi deschide un punct de lucru care va fi compartimentat in felul urmator: spatiu birou+vanzare - 20mp, spatiu depozit - 15mp (aceste 2 ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn Madalina Lupu Madalina Lupu Vreau sa deschid un atelier pt. confectionarea jucariilor din lemn. Ce recomandati: pfa sau soc. com. ? Mentionez ca nu vorbim de o activitate de foarte mare ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru infiintare srl florentinadaniela florentinadaniela Buna seara, Pentru a infiinta un SRL, se poate face contract de comodat pentru spatiu, chair daca pentru respectiva proprietate nu a fost platit impozitul ... (vezi toată discuția)