avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs drepturi banesti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs drepturi banesti

deoarece ma judec inainte de 15 februarie 2013 acum calea de atac este Recursul. nu cunosc nimic in domniu: ce trebuie indeplinit ca sa fac recurs. termenul este de 10 zile, si ce taxe. motive sunt suficiente deoarece nu sau pus in discutie anumite probe si automat sau omis anumite cereri care acum apar nefondate.......
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:32, 7 Octombrie 2013
Nu platiti nicio taxa in recurs.

Se formuleaza o cerere de recurs prin care se ataca hotararea pronuntata de prima instanta pentru netemeinicia si nelegalitatea acesteia.
Recursul se depune la instanta a carei hotarare se ataca, suib sanctiunea nulitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui se adreseazã cererea de recurs ºi în ce cont plãtesc taxa judiciarã de timbru? 28lacra 28lacra In cazul in care am avut o actiune in prima instanta la tribunal (pe vechiul cod) va rog sa-mi spuneti catre cine formulez cererea de recurs (Presedintelui ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva hotararii de perimare ergisela ergisela Va rog mult sa-mi raspundeti unde se depune cererea de recurs impotriva hotaririi de perimare pronuntata de tribunal - sectia contencios administrativ si cum ... (vezi toată discuția)
Ce înseamnă recurs liveomars liveomars Buna ziua! Am pierdut un proces in apel(cu banca) decizia instanței este ca admite apelul incident, respinge apelul principal ca nefondat, cu recurs in 30 ... (vezi toată discuția)