avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu, posibilitate executare apartament
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu, posibilitate executare apartament

Buna ziua,
1) Am poprire pe salariu ca urmare a unei hotarari judecatoresti. am avut credit la BRD pentru "prima casa", garantat de stat, si nu am mai platit ratele. Angajatorul a primit hotararea judecatoreasca sa-mi opreasca 1/3 din salariu. Vreau ca statul sa vina si sa ia apartamentul, si sa nu mai am poprire, exista vreo solutie in acest send?
2) Mai mult, am primit de la ANAF o scrisoare cu "impozite provenite din garantii catre institutiile bancare". Sunt in jur de 1000 ron pe luna (aprox. 10 000 ron), si cred ca are legatura tot cu creditul de prima casa, dar nu am inteles pentru ce. Se aplica acest impozit de cand nu am mai platit ratele creditului.
3) Si o ultima intrebare. Daca plec din tara si ma angajez in alta tara, are cum sa ma urmareasca statul sa-mi puna poprire pe salariu?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters159316 , utilizator 14:18, 7 Octombrie 2013
mergi la banca si precizeaza in scris ca vrei sa incetezi contractul cu suportarea clauzelor penalizatoare.
daca pleci la munca in strainatate putin probabil sa te urmareasca sa-ti puna poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata la credit de nevoi personale uga321 uga321 Buna ziua Am si eu o intrebare? Am un credit la o banca in valoare de 120 euro pe luna luat prin 2008 (credit ne nevoi personale fara garantie girant sau ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca isty1981 isty1981 Buna ziua, am un credit la banca BRD de aprox. 15000 si un descoperit de cont in jur de 4200 ron. Trei ani la rand am platit lunar rata, insa de un an ... (vezi toată discuția)
Inchidere credit auto div81drv div81drv Buna ziua. Va rog daca poate cineva sa ma ajute as fi tare recunoscatoare. In data de 04.06.2008 am incheiat cu BRD Finance IFN SA un credit auto pentru ... (vezi toată discuția)