avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie la banca

Buna ziua,

am un credit la banca BRD de aprox. 15000 si un descoperit de cont in jur de 4200 ron. Trei ani la rand am platit lunar rata, insa de un an jumate m-am mutat in strainatate, dar in continuare am platit rata. Insa, cum banca a observat ca nu-mi mai intra salariu, descoperitul de cont mi l-au bagat in restanta si asa, cu toate ca si de atunci lunar am virat 750 RON, rata de la creditul de nevoi personale a ramas restanta, acum imi zic ca trebuie sa platesc cei aprox. 21000 RON sau dau dosarul la executor.
Intrebare: salariu nu am in Romania, masina am pe numele meu dar e cu mine masina in strainatate, iar apartamentul e pe numele tatalui meu si a mamei mele, insa tatal meu a murit anul trecut si partaj nu s-a facut. Mai am un frate. Ce poate sa faca banca in acest caz? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 13:20, 15 Mai 2015
sa va urmareasca prin executare silita toate bunurile mobile si imobile, conturile bancare, pe care le poate identifica executorul
Dumnezeu să-l odihnească în pace!


Dacă nu aveți bunuri, vor cesiona creanța pe 10 % unei firme de recuperări. Angajații acestei firme vor afla sigur că ați moștenit și vot putea cere în Instanță dezbaterea moștenirii.

Dacă vă înțelegeți cu mama și fratele, dați o declarație de renunțare la moștenire, ca să nu mai aveți nicio problemă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu, posibilitate executare apartament arlequin arlequin Buna ziua, 1) Am poprire pe salariu ca urmare a unei hotarari judecatoresti. am avut credit la BRD pentru \\"prima casa\\", garantat de stat, si nu am mai ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca gesolmina gesolmina am un credit imobiliar din 2007 , plus descoperire de cont la acceasi banca . din cauza micsorarii salariului , salariul virat catre banca deja nu mai era ... (vezi toată discuția)