am un credit la banca BRD de aprox. 15000 si un descoperit de cont in jur de 4200 ron. Trei ani la rand am platit lunar rata, insa de un an jumate m-am mutat in strainatate, dar in continuare am platit rata. Insa, cum banca a observat ca nu-mi mai intra salariu, descoperitul de cont mi l-au bagat in restanta si asa, cu toate ca si de atunci lunar am virat 750 RON, rata de la creditul de nevoi personale a ramas restanta, acum imi zic ca trebuie sa platesc cei aprox. 21000 RON sau dau dosarul la executor.
Intrebare: salariu nu am in Romania, masina am pe numele meu dar e cu mine masina in strainatate, iar apartamentul e pe numele tatalui meu si a mamei mele, insa tatal meu a murit anul trecut si partaj nu s-a facut. Mai am un frate. Ce poate sa faca banca in acest caz? Multumesc!
Dacă nu aveți bunuri, vor cesiona creanța pe 10 % unei firme de recuperări. Angajații acestei firme vor afla sigur că ați moștenit și vot putea cere în Instanță dezbaterea moștenirii.
Dacă vă înțelegeți cu mama și fratele, dați o declarație de renunțare la moștenire, ca să nu mai aveți nicio problemă.
Probleme cu banca
gesolmina
am un credit imobiliar din 2007 , plus descoperire de cont la acceasi banca . din cauza micsorarii salariului , salariul virat catre banca deja nu mai era ... (vezi toată discuția)