avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare datorii pentru o publicatie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare datorii pentru o publicatie

am facut comanda la o publicatie unde spunea ca poti intrerupe oricand trimiterea urmatoarelor numere. am platit primele 2 numere, pe al treilea l-am returnat( nu am dovada). dupa cateva luni am primit un plic ca am restante de plata la ei pentru plicul pe care eu l-am returnat. nu am platit, am sunat la ei si nu rezolvat nimic. acum dupa alte cateva luni am primit alt plic de la o institutie de recuperatori ca am de plata datoria, restanta si penalitati adica de la 25 lei la 70 lei, si ca daca nu platesc ma trimite in judecata si trebuie sa platesc tot, inclusiv cheltuieli de judecata.
am sunat iar la firma unde am facut comanda si mi-a spus ca nu mai este de competenta lor, ca ei nu mai au ce sa discute ca au inaintat dosarul, ca in tot timpul acesta ei mi-au trimis 8 plicuri cu instiintare de plata, pe care eu nu le-am primit. le-am spus ca nu am primit nici un plic dar degeaba, am o problema cu postasul si daca nu sunt plicuri recomandate nu se oboseste sa mi le puna in posta, le arunca jos pe scara, asa l-am gasit si pe acesta de la firma de recuperatori.
intrebarea este poata sa-mi faca ceva? plicuri nu am venit recomandate ca sa dovedeasca ca le-au trimis si eu le-am primit, asa cum eu nu am dovada ca am trimis acel plic inapoi.
sa platesc toata suma care este scrisa in plicul de la recuperatori sau pot sa platesc doar suma initiala.

Alte discuții în legătură

Somatii de plata returnate ursulina ursulina Am expediat prin poştă, cu confirmare de primire, două somaţii de plată pentru răuplatnicii care urmează a fi daţi în judecată. Problema este că ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o datorie pentru carti adriana_dumitru adriana_dumitru Si eu sunt intr-o situatie similara multor oameni!Am primit o somatie repetata de plata de la firma de recuperare datorii prin care imi acordau un termen ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita de o firma de recuperari creante Loredana80 Loredana80 In urma cu 3 ani am facut o comanda online la Eu***or, pentru primul pachet de curs Germana Incepatori deoarece primul pachet era la promotie si doream sa vad ... (vezi toată discuția)