avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugare CAEN nou la SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugare CAEN nou la SRL

SRL deja existent cu activitate principala 8230, mai vreau CAEN 4782, activitate pe care vreau sa o incep.
Am nevoie de informatii cat de cat:
- cu ce acte ma duc la Registrul comertului (SRL cu asociat unic) ?
-care e taxa?
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 11:06, 8 Octombrie 2013
Hotararea asociatului unic prin care hotarati sa completati obiectul de activitate cu activitatea pe care o doriti si act constitutiv actualizat.
Va costa in jur de 300 ron daca nu autorizati activitatea si in jur de 500 ron daca o autorizati.
nu stiu ce inseamna sa autorizez activitatea!
la ORC o sa va intrebe asa: vreti doar sa introduceti o noua activitate acum si sa o incepeti mai tarziu, sau doriti sa o incepeti acum? Asta presupune sa o autorizati, adica sa vi se elibereze certificat constatator pt.activitatea nou introdusa cum ca indepliniti conditiile legale de functionare.
Multumesc frumos.
Mai sunt alte costuri suplimentare?Mai trebuie sa merg altundeva? Daca stiti puteti sa-mi spuneti cu ce acte ma duc la ORC?
Am citit de niste formulare care le gasesc pe net..dar nu stiu care sunt!
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2013
lorellay, utilizator
Alte costuri doar in situatia in care au aparut modificari in actul de identitate, daca aveti sediul expirat, daca nu v-ati facut recodificarea pe CAEN rev.2, sau altele.
La ORC duceti: act constitutiv actualizat, hotararea asociatului unic, carte de identitate, certificatul de inregistrare si portofelul plin :D
Taxele pe care vi le-am spus presupun redactarea actelor la ORC, daca le faceti dvs. si va duceti cu ele va costa mai putin

Aveti aici formularul :
[ link extern ]
fara pagina 3
Ultima modificare: Marți, 8 Octombrie 2013
alla1975, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv actualizat - cesiune parti sociale ContSters50370 ContSters50370 Buna ziua, am si eu o intrebare, daca m-ati putea ajuta v-as fi foarte recunoscatoare. Desi am cautat pe forum, nu m-am lamurit in totalitate. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)