Nu este legal si corect daca se acorda un spor de conditii deosebite/periculoase sa fii incadrat si in grupa de munca corespunzatoare?
V-as ruga sa cititi
[ link extern ] .
Practic atat Tribunalul cat si Curtea de Apel a concluzionta ca Serviciul de Ambulanta trebuia sa incadreze persoana in cauza in grupa a II-a.
Daca ai fost platit pt o munca deosebita/periculoasa, nu ar fi normal/legal/corect ca aceasta munca sa iti fie trecuta corespunzator si in carnetul de munca?
Am vazut o sedinta a unei prefecturi in care un anumit domn se intreba:
"odata cu regionalizarea ambulantei, centrul regional va prelua personalul ambulantei din judetul X cu pastrarea salariului actual si al incadrarii in grupa a II-a?"
Din unele informatii am aflat ca un serciciu de ambulanta din tara are tot personalul medical(medic/asistent/ambulantier) incadrat in grupa a II-a.
De ce intr-un judet se poate si in altul nu?
In urma sentintei/deciziei la care am facut referire ar putea obtine incadrarea in grupa a II-a si alte persoane care isi desfasoara munca in conditii identice ?
Am uitat sa precizez ca nu se urmareste obtinerea de bani in plus la salariu, ci doar acordarea reducerii corespunzatoare varstei de pensionare.
Va multumesc pt mesaje si pt timpul dvs acordat citirii acestui mesaj.