avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am avut un proces in baza Legii 10/2001 pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am avut un proces in baza Legii 10/2001 pentru restituirea in natura unui teren nationalizat, am castigat in prima instanta dar in recurs mi s-a dat o solutie nefavorabila, mi s-a respins actiunea... In baza Legii 165/2013 mai pot face vreo cale de atac?

Am initiat un demers judiciar in baza Legii 10/2001 pentru restituirea unui teren nationalizat care este liber si poate fi restituit in natura. Am castigat in prima instanta dar in recurs mi s-a dat o solutie nefavorabila, mi s-a respins actiunea... In baza Legii 165/2013 mai pot face vreo cale de atac avand in vedere ca legea prevede cu prioritate restituirea in natura?
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 11:13, 8 Octombrie 2013
Mai bine v-ati orienta spre CEDO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primaria ignora cererea de a depune dosar la anrp sau de a restitui terenul GermanAlex GermanAlex Conform legii nr. 165 din 16 mai 2013, daca primaria nu mai are teren de restituit pe vechea locatie, trebuie sa faca un dosar si sa-l trimita la ANRP pentru ... (vezi toată discuția)
Acordarea contravalorii constructiilor demolate alexaama alexaama Am facut notificare in baza Legii nr. 10/2001 pentru [u][b]restituirea in natura [/b][/u]a imobilului -constructie si teren in suprafata de 9253 mp - preluat ... (vezi toată discuția)