avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Punere pe piata nationala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Punere pe piata nationala

As dori o clarificare privind expresia "punere pe piata nationala" a unui produs/substante. Mai exact as vrea sa stiu daca achizitionarea unor substante chimice din UE, care apoi sunt transformate in totalitate in produse finite in cadrul unei fabrici chimice din Romanaia este considerata punere pe piata nationala a acelor substante. Aceasta formulare am gasit-o in OG 31/2013 care se refera la probleme de mediu. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat de conformitate CristiSLK CristiSLK Buna seara. Am si eu o nelamurire: Vreau sa import de la o firma din UK cosmetice fabricate in UE printr-un SRL. Am intrebat mai multi furnizori de ... (vezi toată discuția)
Legea 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor si a deseurilor de ambalaje 2015P 2015P Lucrez intr-o companie nationala, cu activitate in industia chimica. Am separat ca, in urma aparitiei legi 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ... (vezi toată discuția)
Comercializare pe piata din ro a unui ulei 100% natural raduh raduh Buna ziua, Doresc sa comercializez pe piata din Romania urmatorul produs: - Ulei 100% natural comestibil dar cu multiple moduri de utilizare ca si produs ... (vezi toată discuția)