avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA - sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA - sediu social

INTREBARE:ce acte imi trebuie pentru sediul social(in cazul meu vreau sa fac un contract de comodat).am doar titlul de propietate al mamei la casa si nu am intabulare.este necesara intabularea?
Documentele care să ateste drepturile de folosinţă asupra sediului profesional pot fi : contract de închiriere, comodat, certificat de moştenitor, contract de vânzare-cumpărare, declaraţie de luare în spaţiu sau orice alt act juridic care conferă dreptul de folosinţă etc. - copie legalizată
va multumesc!
Si actele de proprietate din spatele lor, sigur. In cazul dv., actul mamei. Nu e obligatorie intabularea.
Certificatul de mostenitor nu e titlu de proprietate, acesta trebuie insotit de actul cde proprietate care a stat la baza sa.
Daca imobilul este intr-un bloc cu destinatia de locuinte, atunci va trebuie si acordul vecinilor; aveti formularul pe net.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica autorizata i_mardare i_mardare CU stima si respect pentru toti utilizatorii,consultantii si moderatorii. As dorii sa pun si eu o intrebare,la care astept si un raspuns daca se poate. Detin ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru sediu social Cosmin3006 Cosmin3006 Doresc sa mi infiintez o firma, insa, din ce inteleg, am nevoie de un contract de comodat pentru spatiu. Exista vreo solutie prin care sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa anca_g anca_g Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate. Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)