Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate.
Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil pe CI(mentionez ca sunt doar luata in spatiu in aceasta locuinta, si nu pot sa o declar sediu social din motive personale) si sa declar sediul social pe locuinta proprietate personala din alt judet?
Multumesc!
1. Documentul care să ateste drepturile de folosinţă asupra sediului profesional, poate fi : contract de închiriere, comodat, certificat de moştenitor, contract de vânzare-cumpărare, declaraţie de luare în spaţiu sau orice alt act juridic care conferă dreptul de folosinţă etc. - copie legalizată
2. Cererea de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii se depune la registrul comertului de pe langa tribunalul din judetul in care solicitantul isi stabileste sediul profesional.
3. PFA, intreprinzatorul persoana fizica titular al intreprinderii individuale si intreprinderea familiala au sediul profesional declarat prin cererea de inregistrare in registrul comertului si de autorizare a functionarii.
4. In speta, puteti declara sediul profesional al PFA in localitatea unde detineti locuinta proprietate personala.
Infiintare pfa
Violeta01
Buna ziua. recent am primit o oferta de angajare pe post de vanzator/merchandiser dar conditia lor este ca in termen de 30 de zile maxim sa imi deschid un PFA. ... (vezi toată discuția)