avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Buna ziua .cum pot face succesiunea daca am testament,fiica decedatului a renuntat in favoarea noastra dar mai exista o problema:cand a fost cumparata casa unchiul era casatorit legal dar despartit in fapt,casa a fost cumparata cu bani donati de o matusa a lui bani pe care exista si o chitanta notariala de donatie.mentionez ca sotia nu era mama celei care a renuntat in favoarea noastra. Cea cu care era casatorit nu a avut copii si este si ea decedata si nu are nici alti mostenitori pe care sa-i chemam la succesiune.Exista o sentinta de divort dar partajul nu a fost facut.Cum putem face succesiunea pentru a putea intra si in posesia celor 50%trecuti pe numele ei?Ea fiind decedata si neavand mostenitori tinand cont ca avem dovada ca la momentul cumpararii casei erau despartiti in fapt de peste 4 ani necontribuind cu nimic la cumpararea casei.
Cel mai recent răspuns: anemary_1982 , utilizator 22:09, 8 Octombrie 2013
sotia a decedat prima.dar nu a fost dezbatuta succesiune dupa ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme succesorale edinuta edinuta Incerc sa fiu concis pt, o problema incalcita. Eu sunt unicul mostenitor al mamei mele decedate acum 25 ani si al tatalui decedat acum 15 ani. Din locul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua se dau urmatoarele: bunicii paterni decedați de câțiva ... andi_erika andi_erika Buna ziua Se dau urmatoarele: bunicii pareri decedați de câțiva ani. Fara a se face sucesiune dupa decesul lor.Tata a locuit în casa părintească in ... (vezi toată discuția)
Mostenire, succesiune? goghita goghita Am ingrijit mai multi ani pe unchii mei (matusa e sora bunicii, pe linie materna). Nu aveau copii. Matusa, ruda mea de sange, de altfel a decedat. Dupa 6 ... (vezi toată discuția)