avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda RATB
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda RATB

Acum o luna am primit o amenda ratb (in afara autobuzului -m a dat jos din autobuz desi aveam acele calatorii pe card doar ca nu mergea aparatul ,dadea eroare)cu care nu am fost de a acord ,nu am semnat niciun proces verbal. Acum doua saptamani a venit o recomandata de la ratb (probabil cu amenda si procesul verbal )pe care nu m am dus sa o ridic. Avand in vedere ca procesul verbal nu are nicio semnatura de a mea iar respectiva recomandata nu a fost ridicata (trebuia sa semnez pt a o ridica) care vor fi consecintele ? Se va duce la impozit ? vor veni si penalitati ? sau va continua sa vina acea recomandata pana cand o voi ridica ?
Cel mai recent răspuns: hotumattua , utilizator 11:46, 12 Octombrie 2013
Mai bine o ridicati si-o contestati, asftel aveti sansa sa nu platiti, altfel da, se va inregistra la sectia financiara.
Multumesc frumos pentru raspuns..de ridicat nu prea mai am de unde pentru ca s a intors la ei deoarece nu am ridicat o la timp ..deci sa inteleg ca va veni odata cu impozitul si o voi plati atunci.
nu o sa vina la impozit, datorita faptului ca nu ai luat la cunostinta de contraventie, intradevar s-a intors, acum in functie de ce a scris postasul e posibil sa o mai primesti sau nu, daca a scris pe plic destinatar mutat( cei de la ratb se apuca sa caute noul domiciliu) daca s-a notat cu lipsa domiciliu( e cam pa si la revedere).
Daca semnai acel pv. atunci o gaseai la impozit.
Asa ca poti sa cam stai linistit o perioada, poti verifica pe la DLITL ca sa nu te trezesti cu conturile bancare blocate. desi sunt sanse mici sa se ajunga acolo.
Multumesc frumos pentru raspuns,imi este frica sa nu gasesc stiu eu ce penalitati in cativa ani .
nu sunt purtatoare de penalitati

Alte discuții în legătură

Buna ziua - prescriere amenzi ratb AndreeaIancu23 AndreeaIancu23 Am si eu nevoie sa stiu daca si dupa cat timp se prescriu amenzile RATB si cu ce ma poate afecta daca nu le platesc deloc. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Amenda nedreapta la ratb, politist care a abuzat de puterea lui denisiadinu denisiadinu Acum vreo saptamana urc in autobuz , si merg o statie, pentru ca apoi sa o iau printre blocuri sa merg sa gasesc o toneta unde imi pot face abonament ca imi ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii pentru contestarea unei amenzi nefondate din partea jandarmeriei? andrewww andrewww Salutare tuturor! Am si eu o problema si m-am gandit sa va cer ajutorul. Am luat o amenda ratb pe nedrept (in sensul ca urcasem in autobuz de 10 secunde si ... (vezi toată discuția)