avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna ziua, ma numesc Mihai. De cateva saptamani firma noastra are un al doilea actionar. Dansul vrea sa treaca tot personalul la 8 ore (adica sa lucram o zi cu o zi, de dimineata pana seara si a doua zi sa fim liberi) si sa ne scada si salariile printr-un act aditional. Eu daca nu sunt de acord cu modificarile facute de el si nu semnez actul aditional se mai modifica contractul de munca actual? Imi pot pierde locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Mihai9o , utilizator 13:34, 9 Octombrie 2013
Nu se mai modifica c.i.m. in situatia in care nu semnati acel act aditional la c.i.m.
Si daca nu semnez imi pot pierde locul de munca?
Este posibil ca angajatorul sa exercite anumite presiuni asupra dvs pentru a va determina sa va dati demisia .
Va multumesc pentru raspunsurile acordate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program de lucru cdn2828 cdn2828 Buna ziua! Sunt angajat in sistemul privat pe un post care necesita studii superioare, am semnat Fisa Postului pentru un alt post (care necesita studii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca am contract de munca pe o perioada nedeterminata, ... Nelutu Oprea Nelutu Oprea Buna ziua. Daca am contract de munca pe o perioada nedeterminata, iar firma vrea sa treaca de la programul de 3 schimburi la cel de 4 schimburi si eu nu sunt ... (vezi toată discuția)
Informatii cu privire la salariul minim pe economie si urmarile cresterii lui tinely1 tinely1 Lucrez la o firma de paza si datorita cresteri salariului minim pe economie la 1050lei dansii au decis sa ne taie din hrana de protectie o suma- ... (vezi toată discuția)