avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Datele personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Datele personale

SINT cu o prietena si ii baga strimbe lumea ca am copil pe numele meu sint casatorit si ca sa dovedesc ca nu e adevarat.
UNDE ma adresez in final la PRIMARIE si ce trebuie sa scriu in cerere,ca nu am copil pe numele meu,nu am intretinere copil,am fost casatorit si nevasta imi poarta numele altceva ce mai scriu.
Nu-ti bate capul cu asemenea prostii. Daca nu are incredere in tine......nu o sa tina. Si in cazul in care ai un copil care este problema.
Si daca nu aveti copil azi si va casatoriti si faceti unul dupa unei vecine, doamna ce face? Nu-i totuna?
Ori aveti incredere, ori ba.
Daca sunteti divortat, sentinta de divort.
Nu puteti dovedi fapte negative asa usor, oricum. Pot exista 5 copii in intretinerea dv. fara acte si fara urme multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incercari literare ale parintilor si bunicilor nostri, cu si despre ei .... POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Un amic, care \\"uita\\" mereu, sa scrie autorul (eu avand banuieli intemeiate, ca ar fi chiar el autorul) imi trimite periodic tot felul de incercari literare ... (vezi toată discuția)
Ce este de facut?? Florenta Matis Florenta Matis O situatie complicata si rog un coleg pe dr. familiei sa ma lamureasca: Prietena mea a cunoscut pe cineva in urma cu 4 ani.S-a stabilit cu persoana respectiva ... (vezi toată discuția)
Apartamentul pe numele sotului dar renovat de sotie Buna ziua, Am si eu o mare dilema... chiar inainte de casatorie sotul meu a cumparat un apartament care era intr-o stare deplorabila. Bineinteles ca l-am ... (vezi toată discuția)