avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara - alcool la volan, recuperare permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara - alcool la volan, recuperare permis

Ztocami s-a finalizat dosarul in care sint inculpat savirsind infractiunea de a conduce in stare de ebrietate,la primul termen am primit o pedeapsa de 8 luni cu suspendar si 2 ani si 8 luni termen de incercare iar la cea de a doua infatisare 1 an cu suspendare sub supraveghere si 3 ani termen de incercare dar fara drept de a conduce pe perioada de incercare.Intrebarea mea esta:cele doua se suprapun adic cea de a doua este o complectare?si cind pot sa dau de permis?
Multumesc!
Banuiesc ca prima e condamnarea de la fond si a doua de la recurs.Daca nu aveti drept de a conduce in termenul de incercare nu aveti ce face, permisul se anuleaza si veti sustine examen peste 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ucidere din culpa Fossil30 Fossil30 Buna ziua! In urma cu 3 ani, am avut un accident prin care care masina condusa de mine a trecut cu 40 de cm linia continua intr-o curba pe sensul opus si am ... (vezi toată discuția)
Cand pot sustine examenul in vederea obtinerii unui nou permis de conducere? bircilatiberius bircilatiberius Solutie: În baza art. 87 alin. 1 din OUG 195/2002, cu aplicarea art. 320/1 alin. 7 C.pr.pen.. condamnă pe inculpatul ............la pedeapsa de 8 (opt) luni ... (vezi toată discuția)
Explicatie sentinta kra kra Salutare, Va rog sa ma ajutati si pe mine sa descifrez o sentinta data de judecatorie ca nu inteleg nimic din ea. \\"Tip solutie: Condamnare Solutia pe ... (vezi toată discuția)