avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Este necesara shimbarea permisului auto la schimbarea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Este necesara shimbarea permisului auto la schimbarea domiciliului?

Buna ziua,

De curand m-am mutat din Ilfov in Bucuresti. Mi-am schimbat C.I.
In acest caz este necesara schimbarea permisului auto?
Mentionez ca acesta este de tip nou (nu are mentionata adresa pe el) si este emis anul trecut (deci mai este valabil inca 9 ani).

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: advsys , utilizator 10:44, 9 Octombrie 2013
nu este necesar sa va schimbati permisul, doar daca doriti sa fiti luat in evidenta de serviciul de politie rutiera de la domiciliu, dar daca sunteti proprietarul autoturismului sunteti nevoit sa mergeti sa se opereze modificarile in certificatul de inmatriculare.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2013
advsys, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu obligatorie? Mariussus78 Mariussus78 Locuiesc in Bucuresti la parinti. Am cumparat prin prima casa un apartament in Bragadiru Ilfov. Sunt obligat sa-mi schimb domiciliul? Ma refer la acte (CI, ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Documentele masinii la mutarea in alta localitate iolaru iolaru Intrucat m-am mutat in alta localitate decat cea mentionata in buletin, m-ar interesa daca - pentru a fi in legalitate - este obligatoriu ca, dupa obtinerea ... (vezi toată discuția)