As dori sa-mi spuneti cum se imparte o suma de bani primita dupa vanzarea unei case ,intre copii si un parinte in cazul urmator:
Mama mea a decedat acum 10 ani,iar eu impreuna cu ceilalti 4 frati ai mei nu am facut inca succesiunea ,tatal nostru ramanand singur.Datorita faptului ca s-a vandut casa bunicii mele din partea mamei ,s-a impartit acea suma in mod egal intre frati, mamei mele revenindu-i o anumita suma.Acea suma de bani va trebui impartita intre noi, copiii, sau intre noi si tata? Daca va trebui impartita intre copii si parinte, cum se va imparti?
Acea suma va trebui impartita intre tata si copii, ea face parte din masa succesorala a mamei. La dezbaterea mostenirii tatal dvs va lua cota de 1/4 iar dvs impreuna toti cei patru copii 3/4. Adica fiecare copil va avea o cota de 3/16 iar tatal 4/16 din bunurile ce apartineau mamei dvs.
Mostenire
someru
As dori sa-mi spuneti cum se imparte o suma de bani primita dupa vanzarea unei case ,intre copii si un parinte in cazul urmator:
Mama mea a decedat acum 10 ... (vezi toată discuția)
Succesiune
Stefan 88
Buna ziua!Am urmatoare problema fratele meu dupa moartea mamei la un an a deschis succesiunea impreuna cu tata ,intrebarea se poate face succesiunea fara sa ... (vezi toată discuția)