avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariul unui administrator de retea la o scoala in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariul unui administrator de retea la o scoala in 2013

Buna ziua
Ma intereseaza cat castiga un administrator de retea la o scoala. Am studii superioare in domeniu si vechime in munca (4 ani lucrati + 2 ani CIC).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: luciamonica , utilizator 10:03, 17 Octombrie 2014
Am gasit singura raspunsul si am zis sa-l postez, poate intereseaza si pe altcineva. Postul de Administrator de retea sau Informatician in invatamant este un post pentru studii medii iar incadrarea este de 1300 Ron, asa mi s-a spus de la serviciul personal.
este un post pentru studii medii? nu am stiut asta
ma interesa si pe mine un astfel de post...
Depinde cum sunt facute incadrarile in scoala. Eu la angajare am fost incadrata cu studii medii dar pt ca am avut studii de specialitate mi-au aprobat de la inspectorat incadrarea postului pe studii superioare.
Inteleg... sunt indiscreta daca intreb cam pe unde ajunge salariul?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
george-neagu, moderator
Pe studii medii cu vechime peste 5 ani 1000 ron iar cu studii superioare 1300 ron. Destul de putin dar e un job ok

Alte discuții în legătură

Legislatia muncii elenae elenae Buna ziua, in anul 1997 am fost angajata in invatamat ca laborant, in anul 2003 am facut un curs de analist programator ajutor si scoala a facut solicitare la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ceva act normativ de incadrare studii tehnice de lunga durata! denyrdf denyrdf Buna tuturor, as avea nevoie de acest \"Act Normativ de incadrare studii tehnice de lunga durata\",cred ca e dat de Tariceanu in 2007. Problema este ca ... (vezi toată discuția)
Incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de scoala victoria_64 victoria_64 Am fost admisa la concursul de ocupare a unui post de secretar sef la o scoala cu 1100 elevi și peste 100 angajati. Secretara care a plecat a avut ... (vezi toată discuția)