avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de scoala

Am fost admisa la concursul de ocupare a unui post de secretar sef la o scoala cu 1100 elevi și peste 100 angajati.
Secretara care a plecat a avut studii medii.
Eu am o vechime in funcția de sercretar sef de peste 20 ani, din care din 2007 am fost incadrata după vechea legislație , secretar cu studii superioare gradul I.
Acum am plecat de la o scoală la altă școală, prin concurs binențeles.
Nu pot sa inteleg de ce nu pot fi incadrata cu studii superioare ,gradul I, după 25 de ani pe aceeasi functie.
Am fost incadrata initial pe studii medii la gr.IA (după L/63/2011) cu posibilitatea cererii la ordonatorul de credite să transforme postul cu studii superioare.
După transformarea postului nu pot fi incadrată ca secretar I , gradul I, cu studii superioare doar ca secretar I, gradul III, cu studii superioare ( conf.Cap II,lit.L, art.4 din Legea nr. 284/2010).
Vreau sa spun ca pierd la salariu doar din difenta de la gradul I la gradul III de 1000 lei.
Deasemenea nu pot trece la gradul II doar peste 3 aniși cu alt examen și peste încă trei la gradul I tot prin examen.
Nu mi se pare normal .
Vă rog să mă ajutați dacă știți altă bază legală.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:20, 28 Ianuarie 2014
Sunt in aceeasi situatie, doar ca eu nu am ocupat inca postul de studii medii. Puteti sa-mi spuneti daca ati rezolvat problema si cum?
Cand v-ati prezentat la concurs, trebuia sa fi stiut care este procedura. Aveti dreptul sa faceti cererea la 2 ani. Adica in 4 ani reveniti la gr.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului platit din fonduri publice ioanav04 ioanav04 Avand in vedere art. 4 din sectiunea 12, capitolul II la Lg. 284/2010 potrivit caruia: (1) Persoanele încadrate în funcții de debutant […] vor ... (vezi toată discuția)
Promovare în funcþie elena_87 elena_87 Bună ziua ! Colega mea a promovat cu examen de licentă facultatea de ªtiinţe Juridice şi Administrative. A fost încadrată ca secretar I/A cu studii ... (vezi toată discuția)
Promovare pe studii superioare alehandraa alehandraa Buna ziua. Sunt referent cu studii medii din anul 2001 intr-o institutie publica,personal contractual cu casa, in anul 2010 am absolvit Facultatea de ... (vezi toată discuția)